Thursday, August 26, 2010

Jumaat Prayer Dude

Hari ini hari jumaat, ramai org pegi sembahyang jumaat
tapi aku masih menghadap binatang pc ini, sebab tiada kereta hendak pegi sembahyang jumaat

kereta aku wife aku yg drive, sebab belum mampu nak beli dua buah kereta
minyak mahal macam emas, nak drive hari-hari 50km return,
tak termasuk tol yang mahal tak ingat

aku ingat nak beli tosikal, tapi aku tiada lesen tosikal
lesen kereta aku pun dah 2 tahun mampus, hanya ada lesen memandu Pennsylvania,
yang valid hingga 2013, yang aku tak pasti valid atau tidak di bumi malaysia

So better Ill try seeking anyone available
for me to hop in and perform the prayer
before my eyes started to shut
this damn supercool aircond is killing me hard

ciao!

6 comments:

  1. aih...welcome back dude!!!

    lamak juak ktk menyepi ow. already come back..why not ktk update koh....

    ReplyDelete
  2. heee.......lmk x update...
    yala hoo BSI kenak x update..=P

    cheers!! nait bas bleh juak koh...

    ReplyDelete
  3. Vee Abd Kadir : yeah! lamak senyap sbb trying to settle down as soon as possible. its aint easy to adapt from non working dude to a full time worker. and im good now. =) nice to be back.

    ReplyDelete
  4. Flo : i wish boleh nait bas. nak keluar dr opis ke bas stop maok boleh pisan mbak bejalan haha. so bila balit cuti raya?

    ReplyDelete
  5. Alv : thanks. have a good weekend and im sure u will =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails